Tuinmachines & gereedschap

Machines en gereedschap voor Tuin & Park

Bij Tuin & Park – Van den Berg in Pijnacker is zowel de particuliere tuinier als professionele hovenier of aannemer aan het juiste adres voor al zijn tuingereedschap en -machines. We zijn officieel dealer van topmerken zoals Aspen, Husqvarna, Metabo, Honda en Toro en bieden zowel nieuwe- als gebruikte tuinmachines  en handgereedschappen.

Tuingereedschap voor de particulier

Als particulier op zoek naar een (professionele) grasmaaier, heggenschaar, zaag of bijvoorbeeld een hogedrukreiniger? Kom dan langs in onze winkel in Pijnacker en we helpen u de juiste keuze te maken. We hebben veel tuingereedschap en machines op voorraad en – als dat een keer niet het geval is – kunnen we het gewenste product snel bestellen en bij u leveren.

Professionele tuinmachines en gereedschappen

Van oudsher werken we veel voor professionele klanten, zoals hoveniers, aannemers, golfbanen en gemeentelijke groenvoorzieningen. Ons assortiment is zeer veelzijdig; zo bieden we (robot) grasmaaimachines, tractoren, veiligheidskleding, onderhoudsmachines voor sportvelden en nog veel meer. Een breder assortiment kunt u zich nauwelijks voorstellen.

Overzicht producten

Onderstaand een beknopt overzicht van ons assortiment:

  • Grasmaaimachines – (robot)maaimachines, zitmaaiers, bosmaaimachines, etc.
  • Reinigers – hogedrukreinigers, stoomreinigers, schrobmachines
  • Tractoren
  • Transportvoertuigen – elektrisch, brandstof, ATV
  • Handgereedschap
  • Motorgereedschap

Cursus in gebruik, onderhoud en veiligheid

Bestelt u bij ons een nieuwe tuinmachine? Dan kunnen we die in veel gevallen leveren in combinatie met een cursus; bijvoorbeeld in het gebruik, onderhoud en de bijkomende veiligheid. In samenwerking met praktijkgerichte docenten en voorlichters die beschikken over ruime ervaring verzorgen we de zogenaamde “in-company” cursussen op aanvraag; informeer dus naar de mogelijkheden!

Ervaren specialisten helpen u verder

Als u binnenloopt bij Tuin & Park – Van den Berg in Pijnacker of u neemt telefonisch contact met ons op, heeft u direct contact met een specialist. Ons bedrijf bestaat sinds 1934 en met ons team staan we borg voor topservice en -kwaliteit. Wij proberen onze klanten altijd van het beste advies te voorzien en dat op een prettige wijze. Loop dus eens bij ons binnen of neem contact op  als u een specifieke vraag heeft met betrekking tot het onderhoud van tuin of park.

Ook onderhoud en reparatie

Naast nieuwe en gebruikte machines, voorzien we ook in onderhoud en reparatie van uw tuinmachines en -gereedschappen.