Over ons

Over Tuin & Park – Van den Berg

Tuin-en-Park in Pijnacker – voorheen Van den Berg Machines B.V. – is een toonaangevende dealer van tuingereedschappen en -machines. We hebben alle denkbare gereedschappen en machines ten behoeve van onderhoud van tuinen en parken, voor zowel de particuliere- als professionele klant.

Kwaliteit sinds 1934

‘Voor tuinspullen ga ja naar Van den Berg’ is een veelgehoorde uitdrukking in omgeving Pijnacker én ver daarbuiten. Dat is niet voor niks natuurlijk. Van den Berg machines B.V. werd opgericht in 1934 en is vanaf 1974 gevestigd op de huidige locatie.

In 2001 verliet Daan van den Berg – zoon van oprichter Leen van den Berg – het bedrijf en werd Hans van der Helm directeur-eigenaar. De naams- en huisstijlwijziging naar ‘Tuin & Park’ werd doorgevoerd in 2018. Meer weten? U bent van harte welkom in onze showroom aan de Delftsestraatweg 26a in Pijnacker of neem contact op met één van onze specialisten:

Hans van der Helm
Directeur
(06) 53 39 03 43
Stuur een e-mail

Mark Verduijn 
Chef Werkplaats
015 – 3622600
Stuur een e-mail

Frans van Winden Verkoop

(06) 30 91 89 75

Stuur een e-mail

Dealer van topmerken

We zijn officieel dealer van topmerken, waaronder Aspen, Husqvarna, Metabo, Honda, Toro, Holder, Heatweed, Kubota, Polaris, Carraro, Dibo, Redexim, Clubcar en Schliesing. We bieden van deze merken zowel nieuwe machines als occasions en alle bijbehorende onderdelen en onderhoudswerkzaamheden.

Team van specialisten

Tuin & Park – Van den Berg is een veelzijdig bedrijf met ervaren specialisten. Met letterlijk decennia ervaring in huis, weten we wat er op de markt is en kunnen we onze klanten – op basis van specifieke wensen en uitgangspunten – op een prettige manier adviseren. In totaal werken we dagelijks met een team van 14 medewerkers die samen borg staan voor een goed advies en een uitstekende service.

VCA gecertificeerd

We zijn VCA gecertificeerd en tevens gecertificeerd VCA/ARBO keurbedrijf. Daarmee bent u dus verzekerd van kwaliteit op het gebied van onderhoud  en rapportage hiervan.

Co2 Footprint

Hier vind u het meest recente verslag van onze CO2-footprint.